PRESS

Το αφιέρωμα του ELLE για την Choe: Τα φυσικά κεριά από την Κέρκυρα…

Το αφιέρωμα του ELLE για την Choe: Τα φυσικά κεριά από την Κέρκυρα…

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

 

blogs posts 4ba15a 08c75874401546d0a90248c71103280f~mv2

“Η Ελένη και ο Σπύρος Μουμούρης, είναι η απόδειξη πως με πολύ απλά υλικά και με τα δώρα που μας προσφέρει η φύση, μπορούμε να δημιουργήσουμε μικρά αριστουργήματα” με αυτές τις λέξεις η δημοσιογράφος Γιώτα Μαστρογιαννοπούλου περιγράφει την εταιρεία μας στο αφιέρωμα του ELLE.

 

Όπως αναφέρει: “τα χειροπο??ητ?? φυσικά κεριά Choe, που ξεκίνησαν το ταξίδι τους από το μικρό χωριό Κανακάδες της Κέρκυρας και έγραψαν το δικό τους success story.
Όλα τα κεριά Choe παρασκευάζονται αποκλειστικά από φυσικά υλικά, ενώ τα αρώματά τους έχουν αυτό το μοναδικό μεσογειακό DNA, ξυπνώντας μας πάντα μνήμες από το αξεπέραστο ελληνικό καλοκαίρι. Όπως μαρτυρά και το όνομά τους η λέξη Choe προέρχεται από τον όρο χοή, ένα ειδικό υγρό για τις σπονδές στην αρχαία Ελλάδα, από νερό, κρασί και μέλι. Έτσι και οι δημιουργοί χρησιμοποιούν μόνο λάδι από σόγια, μυρωδικά, φρούτα, λουλούδια και μελισσοκέρι από Έλληνες παραγωγούς, στηρίζοντας με τον τρόπο τους και μικρές κοινότητες μελισσοκόμων”.

 

Διαβάστε όλο το αφιέρωμα εδώ.
https://elle.gr/living/choe-ta-fysika-keria-apo-tin-kerkyra-pou-taxidevoun-tin-ellada-se-olo-ton-kosmo/?fbclid=IwAR0BmWSSvVkwN5INRFAkAVU-t10sfR5MUzy
9koVLnZ5XvLyZUkJ5Ox_7NzQ

Related Posts

Shopping cart

Subscribe to our mailing list
and get exclusive access
to offers and new collections

Will be used in accordance with our Privacy Policy

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Menu
Shop
My account
0 items Cart